Rakentaminen ja remontit

Palanut huoneisto

Korjaus­rakentamisen ammattilainen Varsinais-Suomessa

Yllättikö vahinko? Soita meille. Meillä on pitkä kokemus erilaisista kiinteistön korjaustöistä ja jokaiseen työvaiheeseen löytyy koulutettu ammattilainen. Meiltä löydät ammattimiehet myös erilaisiin märkätilaremontteihin ja homesaneerauksiin.

Meille mikään remonttihomma ei ole liian pieni tai iso. Pystymme remontoimaan ja korjaamaan niin yksittäiset kuin laajat kokonaisuudet kylpyhuoneen kalusteasennuksesta palaneen talon uudelleen rakentamiseen. Palvelemme koko Varsinais-Suomen alueelle, toimipisteemme sijaitsee Turussa.

Kokenut osaajatiimimme

Asunnon korjaaminen tulipalon jälkeen vaatii ammattitaitoisen remonttimiehen. Puramme tarvittavat vaurioituneet rakenteet ja rakennamme uutta tilalle. Kosteusvaurioasioihin täytyy suhtautua aina vakavasti, koska usein vesi ehtii vaurioittaa pintojen lisäksi myös rakenteita.

Palanut huoneisto

Kaiken­kattavat pintaremontti­palvelut sisätiloihin

Autamme kaikenkokoisissa sisäremonttitarpeissa. Voit tilata meiltä ammattimiehet hoitamaan esimerkiksi kotisi sisäseinien maalauksen tai uudistamaan kaikki kotisi pinnat. Remontoimme juuri siinä määrin mikä tarpeesi on.

Hoidamme mm. maalauksen, lattioiden ja listojen vaihdon, seinien tasoittamisen, tapetoinnin sekä kalusteasennuksen.

Huolella toteutetut märkätila­remontit

Toteutamme kaikki märkätilaremontit työn vaatiman huolellisuuden ja asiantuntijuuden mukaisesti. Saat meiltä kaikki tarvittavat työvaiheet lattian tasoituksesta saunan panelointiin.

Meillä on Eurofins Expert Services (entinen VTT Expert Services) myöntämä Rakentamisen sertifikaatti, joka takaa osaamisemme tämän päivän voimassa olevista märkätilarakentamisen määräyksistä ja työmenetelmistä.

Talosi arvoiset ulko- ja julkisivu­remontit

Teemme talosi julkisivun tarvitseman julkisivuremontin. Uusimme katot ja julkisivuverhoilut ja teemme talon ulkomaalaukset. Samalla hoidamme myös ulkokorjaukset piharakennuksille.

Lattian asennusta
Talon perustukset

Uudis­rakentamisen palvelut yksityisille ja yrityksille

Uudisrakennamme ns. pitkästä tavarasta paikan päällä toiveidesi kodin tai pystytämme tilaamasi talopaketin. Rakennamme omakotitalot, rivitalot, autotallit ja piharakennukset sekä muut pihan rakenteet kuten terassit. Rakennamme myös erikokoisille yrityksille liike- ja tuotantotiloja.

  • Omakotitalot
  • Autotallit
  • Piharakennukset
  • Kesämökit
  • Terassit
  • Hallit
  • Varastot
  • Toimistorakennukset
  • Tuotantotilat

Teemme niin pienet kuin isot korjausrakentamisen työt ja remontit. Minimiveloituksemme on 2 h.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Talon perustukset